Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden
De levering- en betalingscondities zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten. Wanneer je een bestelling plaatst, geef je aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Luthos. Op alle overeenkomsten, gesloten met Luthos, is Nederlands recht van toepassing.

Prijzen:
De prijzen en/of aanbiedingen zijn ten alle tijden aan te passen door Luthos. Evenals kortingscodes en sale perioden.
Afgeprijsde artikelen mogen niet geretourneerd worden. De prijzen zijn vermeld in euro's, exclusief BTW 21% en exclusief verzendkosten.Bij het afrekening word het BTW bedrag getoond evenals de verzendkosten.

Bestellen:
Als je iets wil bestellen bij Luthos dan plaats je de bestelling in de webwinkel.

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een automatische mail in je mailbox. Heb je geen mail ontvangen nadat je een bestelling geplaatst hebt? Wellicht is de mail in je spammap terecht gekomen. En anders was je mail adres wellicht niet correct ingevuld. Mail dan even naar Luthoskleding@gmail.com. Als de gegevens op de bestelbevestiging niet juist zijn, dien je ons hiervan binnen 24 uur na ontvangst van op de hoogte te brengen.


CONTROLEER je adres goed! Als deze niet kloppend is kan je bestelling naar het verkeerde adres gestuurd worden.

Bestellingen worden op volgorde van ontvangen betaling in behandeling genomen.

Betaalwijze:
Betaal je via iDEAL dan word je doorverwezen naar de iDEAL omgeving van de door jou gekozen bank. Je betaling is, wanneer deze gelukt is, direct ontvangen door Luthos. Je ontvangt dan een automatische mail met de bevestiging van je bestelling.

Kies je voor vooraf betalen dan ontvang je direct de automatische mail met de bevestiging van je bestelling. In deze bestelbevestiging staat wat je hebt besteld en het totaalbedrag van je bestelling (incl. verzendkosten). Het totaal bedrag dien je over te maken op rekening NL04 RABO 0138 5754 44 tnv Luthos onder vermelding van het ordernummer. De bestelling blijft 7 dagen voor je gereserveerd. Heb je na deze 7 dagen de betaling niet voldaan, dan ontvang je een herinnering. Als je ook hierop niet reageert dan gaat je bestelling weer in de verkoop.

Alle prijzen zijn vermeld in euro`s en per stuk. De prijzen zijn inclusief 21% BTW, maar exclusief verzendkosten. 
De verzendkosten binnen Nederland zijn vanaf 5,-euro. Gratis verzenden bij brievenbuspost vanaf 100 euro (Binnen Nederland)

Luthos is niet verantwoordelijk voor het zoek raken van pakketjes tijdens verzending. Alleen pakketjes/pakketten die per aangetekende post worden verzonden, zijn verzekerd tegen diefstal en verlies. Mocht je je pakket willen laten verzenden per aangetekende post, dan dien je dit bij de bestelling kenbaar te maken. De kosten hiervan komen voor rekening van de klant.

Levertijd:
Bestellingen waarvan de betaling is ontvangen worden binnen 1-10 werkdagen verzonden. Luthos streeft er naar om de bestelling binnen deze termijn te verzenden. Let op: Op zon- en feestdagen worden er geen bestellingen verzonden. Hierdoor kan de levertijd iets langer zijn. Overschrijding van genoemde leveringstermijn geef je geen recht op schadevergoeding. Tijdens feestdagen is het mogelijk dat DHL enige vertraging heeft. Luthos is hier niet aansprakelijk voor. 

Retour:
Luthos streeft naar 100% tevredenheid van jou als klant. Mocht je bestelling niet naar wens blijken te zijn dan mag je het uiteraard retour sturen. Mocht het product niet aan je verwachting voldoen, dan mag je het binnen werkdagen 14 dagen naar ons retour zenden.
* Sluit bij retour sturen het retourformulier bij. Deze ontvang je na het aanmelden van je retour via luthoskleding@gmail.com.
* De retour gezonden producten dienen uitdrukkelijk ongebruikt, onbeschadigd goed verpakt en voldoende gefrankeerd te worden teruggestuurd. Je krijgt dan naar wens een vervangend product toegestuurd of het aankoopbedrag terug. De retourkosten zijn voor eigen rekening.
Luthos heeft het recht om geretourneerde producten te weigeren of om niet het volledige aankoopbedrag terug te storten als het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of door toedoen van de klant of door retourzending beschadigd is.

Aansprakelijkheid:
Luthos stelt zich niet aansprakelijk voor schade toegebracht door het verkeerd gebruiken van haar producten.

Luthos stelt zich dan ook niet aansprakelijk voor schade toegebracht door onzorgvuldigheid van de koper.

Luthos verkoopt geen speelgoed, let altijd op veiligheid en gebruik de producten waar het voor bedoeld is.

Luthos is niet aansprakelijk voor de door haar verstrekte adviezen, druk- en zetfouten op de website. Ook kunnen kleuren in realiteit iets afwijken op de foto. 

Klachten:
Mocht er onverhoopt een klacht zijn over een van onze producten: stuur dan een mail naar Luthoskleding@gmail.com. Dan kijken we samen naar een oplossing.

Privacy:
De opgegeven persoonsgegevens worden uitsluitend intern gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en worden onder geen beding doorgegeven of verkocht aan derden. Bij het plaatsen van je bestelling ga je akkoord met onze privacyverklaring die je kunt terugvinden op onze website.

Copyright
Op alle informatie op deze site berust auteursrecht. Het is dan ook niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Luthos, informatie, foto`s en ontwerpen van deze site te kopiëren, te verspreiden, of anderszins in welke vorm dan ook. Hetgeen van toepassing is op de gehele site. Luthos behoud ten alle tijden de rechten van haar ontwerpen en foto's.

Toepasselijkheid:
Door het plaatsen van een bestelling ga je akkoord met deze Algemene Voorwaarden. Mocht je geen bevestigingsmail van ons ontvangen na 24 uur, stuur dan gerust (nog) een mail. Wellicht is de mail in je spammap terecht gekomen. Of is de bestelling niet ontvangen. Luthos heeft het recht de algemene voorwaarden na verloop van tijd te wijzigen.

Contact gegevens:
Luthos, Hooge zwaluwe 33, 4927AW, 'Hooge zwaluwe
Email: Luthoskleding@gmail.com. Als de gegevens op de bestelbevestiging niet juist zijn, dien je ons hiervan binnen 24 uur na ontvangst van op de hoogte te brengen.